MAJALAH MANGLE PDF

Latest News. Zanu PF absolves ED family of corruption - zimbabwesituation. Ini Tips Agar Aman - tempo. Schools gear up for phased reopening - zimbabwesituation. Editorial Comment: Zesa must sort out token system - zimbabwesituation. Forum condemns attacks on its members - zimbabwesituation.

Author:Katilar Narg
Country:Brunei Darussalam
Language:English (Spanish)
Genre:Art
Published (Last):10 January 2006
Pages:354
PDF File Size:14.67 Mb
ePub File Size:10.89 Mb
ISBN:715-4-66311-379-7
Downloads:8567
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Kazinos



Lian ti R. Hasan Mustapa , Husein Djajadiningrat , R. Satjadibrata , R. Adiwidjaja , D. Ardiwinata , Patah Nataprawira , M. A Salmun ,jrrd. Yetty Kusmiyati Hadish, Kakara dina mangsa sabada perang dunya kadua wangun esey mimiti mekar nuturkeun kamekaran jaman.

Sabalikna ka pangarang-pangarang moderat cara Moh. Ambri , DK. Ardiwinata, Joehana , H. Hasan Mustapa, R. Ardiwinata, Dogdog Pangrewong , kumpulan carita pondok munggaran karya G. Upamana, dina majalah Sunda, anu kabeneran diredaksian ku Ajip Rosidi, disadiakeun rubrik Bobot Pangayon.

Hanjakal dina ieu rubrik, henteu kalawan daria dihususkeun tulisan kritik sastra anu nyosok jero, tapi ukur sawangan sausap saulas; bisa jadi ukur komentar saperluna, minangka kesan-kesan kana carpon nu geus dibaca. Ti entragan taun an nepi ka taun an muncul para pangarang esey atawa kritik sastra, boh nu dimuat dina Majalah Mangle, boh nu dimuat dina majalah Cupumanik atawa koran Galura.

Hawe Setiawan, pangarang esey anu legok tapak genteng kadek dina urusan tulas-tulis, najan kaahlianana mah dina widang jurnalistik, lain ti jurusan Sastra Sunda, tapi kaparigelan nulis jeung gaya nembrakkeunana dipuji ku Abah Duduh Durahman. Ngaranspasi Kaca Sawala. Bantulah menambah pranala ke artikel ini dari artikel yang berhubungan ; atau coba peralatan pencari pranala sebagai saran. Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.

Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

ANTONIO JUVARRA PDF

Majalah Mangle

Skip to search form Skip to main content You are currently offline. Some features of the site may not work correctly. Corpus ID: menggunakan metode sejarah dapat diungkap kondisi dan permasalahan yang dihadapi redaksi Majalah Mangle pada setiap periodenya. Sementara itu, terdapat beberapa faktor yang menyebabkan eksistensi Mangle selama lebih dari setengah abad. This article analyzes on the development of Mangle as local magazine in the mid of modernization and its role to preserved Sundanese cultural heritage. There are three periods that successfully divided to analyze the development of the magazine, pioneering , triumph , and surviving periods.

ISO 3506-2 PDF

Ilmu Sejarah - S1

.

VLSI TECHNOLOGY BY S M SZE PDF

Kritik sastra Sunda

.

BRIHAT HORA PARASHARA SHASTRA PDF

.

Related Articles